PIANOLES

PIANOLES

Ik geef pianoles aan iedereen. Als leerling sta jij voor mij centraal. Ik stem mijn manier van lesgeven af op jouw persoon. Hierbij hou ik rekening met jouw wensen en mogelijkheden.

Je kunt bij mij terecht:

  • Als je nog nooit piano hebt gespeeld en nog geen noten kunt lezen.
  • Als je al piano speelt of als je pianist wilt worden.
  • Als je een leuke hobby wilt hebben
  • Als je je favoriete muziek wilt leren spelen.
  • Als je open staat voor muziek die je nog niet kent.
  • Als je klassiek, pop of jazz wilt leren spelen.
  • Als je jong of oud bent.
  • En je kunt ook piano graadexamens doen als je dat wilt.
  • Verder ben ik gespecialiseerd in het lesgeven aan leerlingen met autisme en hoogbegaafden.
  • En help ik leerlingen met faalangst, deze faalangst te overwinnen.

Aanbevelingen

“Zeer professionele manier van les geven op een ontspannende wijze! Aanrader! Ook de jaarlijkse voorspeeldagen zijn ontzettend leuk!
2017 – Ed Offermans

“Al meer dan 20 jaar gaan klanten die een piano hebben gekocht en/of gehuurd van Muziekhuis Guus Arons o.a. naar Roger. Wat mij opvalt is dat alle klanten die wij doorverwezen hebben, dolenthousiast zijn en vooral blijven. Het blijft toch een kunst om de leerlingen bezig te houden, te stimuleren en vooral te motiveren. Dit kan Roger als geen ander!”
2011 – Jeroen Arons

“Heel tevreden zijn we over de pianolessen. Dewi speelt nu bijna 2 jaar en ze vindt het nog altijd enorm leuk. Roger kijkt goed naar het kind en zorgt ervoor dat er steeds een uitdaging is die net niet te hoog is waardoor het leuk blijft.”
2017 – Kimberly van Berne

Ons hele gezin heeft bij roger les gehad. De oudste dochter met het meeste succes; maar ook de meeste discipline! Door Roger spelen nu nog steeds met veel plezier piano.”
2017 – Anja Winkens

“Beste Roger, een onvergetelijke tijd heb ik tijdens mijn pianolessen bij jouw gehad. Toegang tot de klassieke muziek heb ik door jouw verkregen, discipline, leren ontspannen, alles om je heen kunnen vergeten en alleen maar op het piano spelen en de les kunnen concentreren! Altijd perfect voorbereid, gaat zelfs op wensen in wat favoriete muziekvoorkeur betreft!”
2017 – Roger Römkens

“Sinds december 2009 is Roger mijn pianoleraar. Hij is een zeer goede pianist en beschikt bovendien over uitmuntende didactische vaardigheden. Ik ben vrij in het maken van muziek-keuzes en mij te ontwikkelen in een richting die het beste bij me past. Rekening houdend met talenten en tekortkomingen, leidt Roger me naar het bereiken van mijn muzikale doelen. Dit gebeurt op een professionele en plezierige wijze. Elke les blijkt zowel leuk als leerzaam te zijn. Zelfs als ik geen tijd heb gehad om piano te spelen, is de les nuttig. Dankzij Roger is het pianospel flink verbeterd. Daarnaast is mijn algemene begrip in muziek verdiept: er gaat langzaam maar zeker een muzikale wereld open.”
2011 – Paul Fieten

“Nadat ik 30 jaar niet meer echt op de piano had gespeeld, kwam ik 4 jaar geleden bij Roger terecht. Het heeft me over de streep getrokken om weer les te nemen. Ik had nog steeds het idee van les krijgen zoals dat vroeger ging. Ellenlange toonladders en etudes studeren, hetgeen me als puber niet beviel en waardoor ik was gestopt. Bij Roger krijg je les op maat. Je speelt wat je graag speelt, en Roger verliest nooit zijn geduld. Ik hoop daarom nog heel wat jaren les te kunnen krijgen.”
2017 – Annemie Kivits

“Leuke en leerzame lessen!”
2016 – Esra Bemelmans

“Ik heb een hele fijne en leerzame tijd gehad bij Roger. Vanaf mijn 8e t/m 22 jaar heb ik keyboard/pianoles gevolgd en het waren altijd leuke lessen. Roger weet wat hij doet, heel veel geduld en legt alles goed uit. Ook het kiezen en spelen van je eigen muziek is geen probleem en dat maakte het voor mij éxtra leuk. Mijn vriend wilde ook graag piano spelen en heb ik Roger aangeraden.. ook hij vind de lessen super en hij had nooit gedacht dat hij in zo’n korte tijd piano kon spelen.. Wij raden Roger dan ook zeker aan!”
2017 – Vera Speycken