Pianoles bij mij thuis

Ik geef pianoles bij mij thuis en NIET aan huis. Waarom zal ik kort uitleggen:

Thuis heb ik een prikkelarme muziekstudio, waar je ongestoord les kunt hebben. Dit verhoogt je ontspanning en concentratie.

Ik geef les op een hoogwaardige Yamaha U3 concertpiano. Hierop kun de je als beginner wennen aan de rijke klank en speelmogelijkheden van een goede piano. Als gevorderde leerling kun je op dit instrument je expressie maximaal tot uiting brengen in klankkleur, dynamiek en precisie van het mechaniek.

Tijdens de les gebruik ik de topklasse KAWAI ES-920 digitale piano om mee te spelen, zodat je nog beter begeleid kan worden bij je ontwikkeling.

Ik heb thuis een grote muziekbibliotheek waaruit ik telkens het optimale lesmateriaal voor jou kan kiezen. Je kunt al tijdens de les met dit materiaal aan de slag en je kunt meteen zien welk boek je kunt aanschaffen. Zelfs als je je muziek niet bij je hebt of kwijt bent, kan de les gewoon doorgaan met mijn materiaal.

Ouders kunnen tijdens de les erbij zijn. Ze kunnen wachten en bijvoorbeeld iets lezen of de les mee volgen.