COACHING

COACHING

Ik begeleid mensen met uitdagingen die ze tegenkomen tijdens hun leven.

Als opgroeiend kind kom je voor veel uitdagingen te staan. Je kunt bijvoorbeeld bang zijn, moeite hebben om aansluiting te vinden met andere kinderen, of je durft niet nee te zeggen. Misschien ben je wel opstandig terwijl je dat helemaal niet wilt. Of je hebt moeite om van je telefoon (social media, appen en spelletjes) af te blijven, waardoor het leren slechter gaat en je regelmatig ruzie hebt met je ouders. Misschien heb je wel moeite met planning, waardoor de studie niet goed gaat.

Als ouder zou je graag je kind gelukkig zien. Een kind die meer aansluiting vindt met andere kinderen. Of een kind die niet de hele dag aan zijn telefoon zit en daardoor niet meer voldoende leert op school. Misschien heb je regelmatig ruzie met je kind omdat hij niet luistert of zelfs opstandig is. Of hebben je kinderen telkens ruzie met elkaar.

Als gezin wil je graag dat je het samen fijn hebt. Dat je met elkaar praat, dingen samen doet en niet constant ruzie wordt gemaakt.

Als er een dierbare is overleden is het fijn als er iemand is die je helpt om dit verlies te verwerken. En als je burn-out bent of er tegenaan loopt. Misschien heb je angst of ben je perfectionist.

Aanbevelingen

“Met enkele eenvoudige handreikingen heeft onze zoon hulp gekregen om zichzelf meer te kunnen sturen en daardoor meer rust te vinden. Niet meer dan nodig is, maar wel met resultaat. Voor ons een prettige ervaring!” 2017 – Berend-Jan Molijn

“Ik ken Roger als een professionele en hartelijke collega, die tijd neemt om zorgvuldig te luisteren en mee te denken. Hij heeft een down-to-earth benadering die praktische handvatten biedt voor eenieder die bereid is tot oplossingen te komen.“
2016 – Daisy Klinkers

“Roger is een zeer kundig psycholoog, die mijn gezin heeft voorzien van uitstekend advies over onze vijf jaar oude dochter. Roger is erg goed in het observeren van kinderen en hun interactie met ouders en anderen en geeft eerlijke en praktijkgerichte feedback.”
2016 – Arvid Hoffmann