Aanbevelingen Coaching

“Roger was in eerste instantie mijn pianoleraar waarmee ik een prettige “klik” had. Door een gedeeld interesse in mensen hadden we ook wel eens gesprekjes over andere zaken dan over de pianoles.
Na het plotseling overlijden van mijn moeder was ik emotioneel niet meer in staat piano te spelen; mijn wereld stond emotioneel gezien op zijn kop.Roger heeft coaching aangeboden bij de rouwverwerking om weer balans en rust te vinden. Onze gesprekken hebben een klankbord-insteek waarbij Roger zich ook open stelt. Doorzijn empathische en warme houding en goede luister- en waarnemingsvermogen ben ik nu na ruim een half jaar langzaam beter in staat om met mijn drastisch veranderde leven om te gaan. De handvatten uit onze op basis van gelijkwaardigheid gevoerde gesprekken blijken een grote hulp in het rouwverwerkingsproces en ik voel me beter in staat te nuanceren.
Roger praat je niets aan. Hij luistert, ook naar wat er niet gezegd wordt, vanuit het uitgangspunt: respect voor, warmte en behoud van jouw eigenwaarde. Jij bent oké, misschien kun je het jezelf wel iets minder moeilijk maken.”
2 december 2019 – M.O.

“Vanaf de geboorte hebben wij moeite gehad met contact maken met ons zoontje J. Hij reageerde weinig op ons. Het leek alsof hij in zijn eigen wereldje zat. Omdat onze dochter pianoles bij Roger had en wij hoorde dat hij psycholoog is hebben wij gevraagd of hij iets voor J, toen 3 jaar, kon betekenen. Misschien iets met muziek en coaching. Roger heeft deze uitdaging aangegaan en heeft 2 jaar met hem gewerkt. Na een half jaar was het Roger gelukt om contact te krijgen met J. en uiteindelijk heeft J tijdens een leerlingenconcert een naar later een pianostukje voorgespeeld dat hij met Roger had ingestudeerd. Later is gebleken dat J autistisch was, hetgeen is vastgesteld door de psychiater waar J werd onderzocht op zijn ontwikkeling. – 9 juli 2019 J.W.

“Wij zijn bij via een sociaal werker bij Roger terechtgekomen omdat onze zoon oppositioneel gedrag vertoont. Van zijn gedrag had ons hele gezin veel last en we waren radeloos. Roger heeft onze zoon begeleid met dit probleem. Hierbij heeft hij ook onze gezinsleden meerdere malen heeft gesproken. Roger hielp ons met het vinden van oplossingen en werkte aan het verbeteren van de communicatie binnen ons gezin. Na een half jaar is het gedrag van onze zoon duidelijk beter en is er meer harmonie in ons gezin.” 3 juni 2019 – R.M.

“Roger heeft een aantal gesprekken met onze zoon gevoerd. Laagdrempelig en in een vriendelijke setting. Met enkele eenvoudige handreikingen heeft onze zoon hulp gekregen om zichzelf meer te kunnen sturen en daardoor meer rust te vinden. Niet meer dan nodig is, maar wel met resultaat. Voor ons een prettige ervaring!”
5 april 2017 – Berend-Jan Molijn

“Ik ken Roger als een professionele en daarnaast hartelijke collega, die tijd neemt om zorgvuldig te luisteren en mee te denken. Ondanks zijn diepgaande ervaring en affiniteit met ontwikkelingspsychologie (doctorandus), didactiek en coaching, heeft hij een down-to-earth benadering die praktische handvatten biedt voor eenieder die bereid is tot oplossingen te komen.“
9 november 2016 – Daisy Klinkers

“Roger is een zeer kundig psycholoog, die mijn gezin heeft voorzien van uitstekend advies over onze vijf jaar oude dochter, die een getalenteerd kind is, maar een aantal uitdagingen had bij het aanpassen aan het schoolsysteem. Roger is erg goed in het observeren van kinderen en hun interactie met ouders en anderen en geeft eerlijke en praktijkgerichte feedback. Bovenal, is Roger een erg vriendelijk en aardig persoon om mee te communiceren, iemand waar je volledig op kunt vertrouwen. Het was een genoegen om met Roger te werken.”
7 oktober 2016 – Arvid Hoffmann