OVER MIJ

OVER MIJ

Muziek en persoonlijke ontwikkeling staan centraal

Sinds mijn jeugd heb ik passie voor muziek. Mijn eerste pianolessen heb ik gehad bij Jeannette Bennebroek. Na het VWO heb ik piano gestudeerd aan het conservatorium te Maastricht bij Joop Grubben en Barbara Grajewska. Na het afstuderen in 1993 ben ik als zelfstandig pianodocent gaan werken. Dit doe ik nog steeds met veel plezier.

Mijn fascinatie voor gedrag van mensen is in de loop van de jaren toegenomen. Hierdoor ben ik psychologie gaan studeren op de Universiteit van Maastricht. Sinds het behalen van de Master Ontwikkelingspsychologie (2013) begeleid ik mensen met hun persoonlijke ontwikkeling.

Na heb behalen van mijn Master Ontwikkelingspsychologie ben ik met Orthopedagogisch Muziekbeoefenaar en Toetsenist Léon Packbier gaan samenwerken. In 2017 hebben wij Stichting Music Develops opgericht met als doel om muziek in te zetten om de ontwikkeling van mensen te stimuleren.

Aanvullend heb ik de HBO-opleidingen Kindercoaching en Gezinstherapie gevolgd.

Naast het vergaren van kennis en vaardigheden ben ik inmiddels ver gevorderd met de jarenlange zoektocht naar mijn eigen authenticiteit. De ervaring die ik hierbij heb opgedaan deel ik tijdens de Zelf-Coachingsessies.

Roger Privé

Samen met mijn vrouw Nancy hebben wij een fantastische dochter Lisa. Wij besteden veel tijd aan samen zijn met ons gezinnetje. Samen maken we uitstapjes en spreken af met onze vrienden. Verder bezoeken we culturele evenementen en gaan graag op vakantie.

Kortom: Voor ons staat gezondheid, het delen van geluk, vrijheid en persoonlijke ontwikkeling centraal.