Tijdens de coronatijd blijf ik pianoles geven. Als de corona-maatregelen het toestaan is dat gewoon bij mij thuis. Ik heb een zeer goed geventileerde muziekstudio. De leerlingen desinfecteren hun handen en ik desinfecteer de pianotoetsen van de lespiano na iedere leerling. Ik houd anderhalve meter afstand en maak gebruik van een meespeelpiano, zodat de leerling achter de lespiano kan blijven zitten en gebruik een aanwijsstok om de juiste afstand te houden tijdens het aanwijzen in de partituur.

akoestische lespiano voor de leerling (links) en digitale meespeelpiano (rechts)

Tijdens de les mag er maar 1 leerling binnen zijn. Een ouder is welkom en gaat op een van de wachtstoelen bij de deur zitten. Een leerling mag pas naar binnen als de vorige leerling (met ouder) naar buiten is.

Online pianoles

Als pianoles bij mij thuis niet mogelijk is bijvoorbeeld ivm verkoudheid of corona-besmetting van de leerling of van mijzelf is het mogelijk om online les te volgen. Dit geldt ook als de Corona-maatregelen het niet toestaan om thuis les te geven. Via de onderstaande link kun je meer informatie vinden hierover: