Alternatieven voor Pianoles ivm Coronavirus

In verband met het Coronavirus is het vanaf maandag 16 maart mogelijk om de pianoles via Skype, Whatsapp Video of FaceTime te krijgen.

De sessie gebeurt op je normale lestijd.
Laat het even weten als je ervan gebruik wilt maken.

Gebruik een smartphone statief om zo de camera goed te richten naar het toetsenbord, waarbij ik de handen goed kan zien. Deze statieven zijn overal online verkrijgbaar voor ca. € 10,-

Zorg dat je een goede/snelle WiFi of 4G verbinding hebt. Dit is nodig om een goed geluid te hebben en te voorkomen dat het beeld hapert. Skype en FaceTime werken beter dan Whatsapp Video.

.

In verband met het Coronavirus is het vanaf maandag 16 maart mogelijk om de pianoles via Whatsapp Video of FaceTime te krijgen.De sessie gebeurt op je normale lestijd.Laat het even weten als je ervan gebruik wilt maken.Als je daarvoor in de plaats filmpjes van je gestudeerde stukken wilt sturen is dat ook prima. Ik stuur je dan feedback terug.Voor diegene die hun les bij mij thuis wilt volgen geldt:Alleen de leerling die les heeft komt binnen.De leerling gebruikt voor de les de desinfecterende handgel, die bij mij aanwezig is.De ouders moeten buiten wachten.Ik hou gepaste afstand van de leerling.LEERLINGEN MET VERKOUDHEIDSKLACHTEN MOGEN NIET OP LES KOMEN

Geplaatst door Pianoles en Coaching Roger Brakelé op Zondag 15 maart 2020

Als je daarvoor in de plaats filmpjes van je gestudeerde stukken wilt sturen is dat ook prima. Ik stuur je dan feedback terug.

Voor diegene hun les bij mij in mijn studio wilt volgen geldt zolang ik nog gezond ben:

  • Tussen 2 leerlingen wordt 15 minuten pauze ingelast om het toetsenbord te reinigen en ervoor te zorgen dat er niet meer dan één leerling in mijn studio is.
  • Alleen de leerling die les heeft komt binnen.
  • De leerling gebruikt voor de les de desinfecterende handgel, die bij mij aanwezig is.
  • De ouders moeten buiten wachten.
  • Ik hou anderhalve meter afstand van de leerling.

LEERLINGEN DIE VERKOUDHEIDSKLACHTEN HEBBEN
DIENEN NIET OP LES TE KOMEN